top of page

CoForma välkomnar Jonas Håkansson som VD för CoForma PD AB

CoForma förstärker ledningen genom att utse Jonas Håkansson till VD för CoForma PD AB, inriktat på projektutveckling. Med omfattande erfarenhet från Serneke, JM och NCC är Jonas väl rustad för att styra CoForma PD  genom en expansionsperiod i hela Sverige. Hans mer än 30 års erfarenhet inom branschen, erkända ledarskap och förmåga att realisera framgångsrika projekt är avgörande för vårt mål att förbättra vår marknadsposition. Vi expanderar också geografiskt med ett nytt kontor i Malmö, tillägg till vårt befintliga i Göteborg.


Tack vare Greencarrier som stabil delägare och finansiell stödpelare har CoForma PD en solid bas för tillväxt. Greencarriers engagemang i byggsektorn understryker vår ambition att bygga en långsiktigt hållbar verksamhet."Det känns fantastiskt roligt att jag har fått förtroendet att leda CoForma PD utvecklingsresa där vi kommer rekrytera medarbetare och bygga upp en stabil byggrättsportfölj. Jag har med mig många års erfarenhet från branschen och tillsammans med en stark delägare och finansiär kommer vi att bygga ett framgångsrikt bolag,” säger Jonas Håkansson.

Shahroz Sahba, VD för CoForma Group, tillägger

”Jag välkomnar Jonas till oss i CoForma-familjen. Det är en strategisk satsning vi gör inom projektutveckling när Jonas får i uppdrag att bygga vidare inom vårt affärsområde projekt- och fastighetsutveckling. Vi är såklart väldigt stolta och glada över att Jonas valt att förstärka vårt team, vilket kommer hjälpa oss att nå våra långsiktiga mål i CoForma.”

 

Om CoForma

CoForma är en aktör inom byggbranschen som erbjuder total- och utförandeentreprenader för en bred kundkrets inom både offentlig och privat sektor. Med en stark inriktning på bostadsprojekt, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter, strävar CoForma efter att vara en komplett leverantör och samarbetspartner.


För mer information, vänligen kontakta:

Shahroz Sahba

VD CoForma Group

+46 70-572 91 31

Comments


bottom of page