top of page
Header__0011_Coforma_2022_A032266_000531_v1_sRGB-LQ.jpg

Karriär

Samarbete, öppenhet, engagemang & glädje

Vårt sätt att arbeta och agera styrs av våra värderingar. Som medarbetare hos oss ska även du leva våra värderingar på arbetstid. Det är vårt sätt att agera som företag, men även som individer och det behöver genomsyras i alla led. Våra medarbetare är en av de viktigaste hörnstenarna och det är framförallt ni som kommer visa våra kunder och partners vad vi står för.  

Vår resa med dig

CoForma är ett företag som drivs av ett högt engagemang och intresse för våra kunder och vår omvärld. Med en grund i ett öppet arbetsklimat där alla har lika värde och lika stor betydelse kan vi nå vår fulla potential som individer och som företag. Med CoForma kan du växa inom din roll och skaffa dig nya erfarenheter. Vi har högt i tak och lyssnar på dig. Tillsammans hjälps alla åt att skapa glädje genom att hjälpa varandra prestera bättre och få snabbare resultat.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

CoForma_Logo_27_Purple_RGB_LQ.png

Skicka en spontanansökan

Ladda upp fil

Tack!

Tillsammans formar vi samhället

Detta kan vara du

Vi har flera intressanta projekt igång och fler på väg in. Kanske är nästa projekt ett av dina områden? Gå in och kika på vad vi gör och hör av dig om även du vill forma nya relationer byggda på transparens och gemenskap.

Coforma_2022_A032355_000620_v1_sRGB LQ.jpg

Arbeta tryggt

För oss startar arbetsdagen med en trygg, stabil och säker arbetsmiljö. Det är viktigt att vi följer alla riktlinjer och krav för att undvika olyckor. Avgörandet för vår säkerhet börjar med vår attityd kring vad en säker arbetsmiljö innebär. 

Som kollega på CoForma ska du vara säker ute på våra byggarbetsplatser men också på våra kontor. Vi gör vårt bästa för att skydda både ditt sinne och din kropp mot stress och olyckor. 

Coforma_2022_A033534_001799_v1_sRGB LQ.jpg

Tillsammans förändrar vi

Hos CoForma hittar du en arbetsplats där du kan utmana gamla tankesätt, sätta fokus på helheten och som alltid sätter laget framför jaget

bottom of page