top of page

Välkommen Anders Ohlsson!

CoForma är stolta över att välkomna Anders Ohlsson, vår nya kalkylingenjör, till vårt växande team. Med över 35 års erfarenhet från befattningar hos NCC, Skanska och Tuve Bygg, har Anders med sig en djup branschkunskap och en unik förståelse för fastighets- och byggsektorn.


Bosatt i Lysekil och med en lång resväg till kontoret i Göteborg, värdesätter Anders balansen mellan arbete och privatliv. "Mitt arbete kräver fokus och precision. Att arbeta hemifrån ger mig möjligheten att dyka djupt in i projekten utan att bli störd," säger Anders. Han understryker betydelsen av flexibilitet i arbetsupplägget, vilket passar väl med hans arbetsstil och den långa resvägen.


Vad lockade då Anders till CoForma? "Det var möjligheten att vara med och forma min och CoFormas framtid samt deras öppenhet för hemarbete. Jag ser också fram emot att återigen samarbeta med Shahroz, som jag känner sedan tidigare och värdesätter för hans direkta och ärliga sätt,” säger Anders.


Anders är ivrig att bidra till CoFormas tillväxt och framgång. "Jag ser fram emot att se CoForma expandera och bli en välkänd aktör inom byggbranschen i Västsverige. Mitt mål är att säkerställa att vi kan ge konkurrenskraftiga priser och ha en stark ekonomi i våra projekt," förklarar han.


"Att få vara en del av CoFormas resa är otroligt spännande. Jag ser fram emot de utmaningar och möjligheter som väntar," avslutar Anders.


Shahroz Sahba, VD på CoForma, är mycket glad att Anders nu har blivit en del av teamet. "Vi är väldigt glada att välkomna Anders till CoForma. Det är alltid kul att återförenas med en tidigare kollega. Med Anders erfarenhet från branschen vet vi att han kommer att vara en värdefull tillgång för vårt företag," kommenterar Shahroz.


Följ oss för fler uppdateringar om våra projekt och teammedlemmar!
留言


bottom of page